Het Speelgoed van het Jaar 2017 is bekend!

Gister had ik weer het genoegen om aanwezig te zijn bij de bekendmaking van het Speelgoed van het Jaar 2017. Dit jaar was de uitreiking van de trofee├źn in Burgers Zoo in Arnhem. Het was weer een superfeestelijke happening. BNer Eric Bouwman zorgde voor een uitgelaten en vrolijke stemming. Samen met zes kinderen en een volwassene werden door hem de prijzen in de verschillende categorie├źn uit gereikt. IMG_7248Er werd volop gespeeld, gedanst en ook konden de kinderen nog samen met OnneDi op de foto. Als jurylid en schrijver van de opvoedkundige stukjes bij het genomineerde speelgoed en de spellen, mocht ik nog een keer uitleggen waarom spelen zo belangrijk is. Zie YouTube voor het filmpje interview Belang van Spelen door Ger Als je wilt weten welk speelgoed of spel dit jaar in de prijzen viel kijk dan op de website van Trotse Vaders. Op de website van Speelgoed van het Jaar kun je daarnaast nog alle nominaties vinden, waar beslist ook leuk en goed speelgoed en spannende spellen bij zitten.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.