De nominaties voor het Speelgoed van het Jaar 2017 komen er aan!

speelgoed-van-het-jaar-logo Op 27 en 28 juni had ik weer het genoegen om als jurylid mee te mogen doen voor de nominaties van het Speelgoed van het Jaar 2017. Een groot aantal verschillende soorten speelgoed en veel spellen werden weer een voor een uitgeprobeerd door het team van juryleden. Dat was zeker de tweede dag, toen de spellen werden beoordeeld, een flinke klus. Maar weer net zo leuk als vorig jaar. Over een tijdje worden de nominaties bekend gemaakt aan het grote publiek. Ik heb veel leuk speelgoed en leuke spellen gezien. Nieuw is dit jaar dat er ook een categorie spellen vanaf 18 jaar is toegevoegd. Mij viel op dat er veel electronica verwerkt wordt in het speelgoed. Ik ben benieuwd waar de kinderen straks op gaan stemmen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.